Klinik  


i fabrikken har vi en klinik, hvor fra der kan drives alt fra masør til skønhedssalon. Lejemålet har egen indgang og mulighed for kunder at kunne parkere lige ved døren.  


Galleri og stemningsbilleder

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om vores kontorfællesskab, vi vil gøre os umage for at du og din virksomhed kan føles sig velkommen.

Beskrivelse og indtryk

Reception 


Indretningen i receptionen er lavet med henblik på at sikre en hyggelig stemning, således vores gæster føler sig budt velkkommen.  


Den utraditionelle repception er indrettet med en hyggelig kaffebar, hvorfra det er nemt at byde sine gæster/kunder på en kop kaffe, kakao eller et glas vand. 


Vi oplever, at recptionen er et samligspunkt som bliver godt besøgt i løbet af dagen, der bliver udvekslet smil og godt humør.


Fælles frokost 


Der kan naturligvis indtages frokost i kantinen, men kulturen i firmafabrikken der gør at dem der har lyst ofte spiser sammen til frokost.
Lounge område.


Et besøg i de lækre sofaer er populært med en god kop kaffe i hånden. De uformelle drøftelser kan fint forgå her, således glæden ved at være en del af et større fællesskab, med områder og arealer der frit kan benyttes kommer til sin ret.Kontorer


Vi har 22 kontorer, de fleste er med 1-2 arbejdspladser, men vi har flere som kan benyttes af  et højere antal medarbejdere.